VÁCI BOLT NYITVATARTÁSA
Hétfő 9:00-13:00 / keddtől - péntekig 9:00-16:00 / szombat 9:00-12:00
Csomagküldés GLS futárszolgálattal 1-2 munkanapon belül

Babetta alkatrészek

"Ízirájder öcséém!"

Emlékszel még az Üvegtigris epikus jeleneteire, ahol Csuja Imre, avagy Csoki egy valódi trike-tuning, sörösládás Babettával száguldozott? Ehhez hasonló felejthetetlen pillanatok teszik teljessé a Babettánkkal alkotott kapcsolatunkat. Ha már Babetta alkatrészeket kerestél, akkor valószínűleg a Tiédre is rászorul némi “építgetés” vagy fejlesztés. Természetesen jó helyen vagy: a BercseMotor-nál teljes palettával állunk rendelkezésedre…

Eladó Babetta?

Akár eladó Babettát keresel, akár most árulod szeretett Babettádat, mindenképpen szükséged lehet megfelelő alkatrészre a felújításához. Szerencsédre a BercseMotor raktárában több száz Babetta alkatrészt találhatsz készleten, így külsőleg, motorikusan és elektronikusan is úgy felturbózhatod a szeretett kétkerekűt, hogy új korában sem lenne jobb. Nézzük meg egy kicsit részletesebben a hozzá kapható alkatrészeket:

Babetta alkatrészek

Babetta alkatrészek

Magyarországon főleg a Jawa fémjelzéssel ellátott 207-es Linda-Babetta és az eggyel újabb, kétsebességes 210-es a leggyakoribb, ezért főleg erre a két típusra specializáltuk a készletünket.

A két típus közötti különbséges miatt nem minden alkatrész jó mind a kettőhöz, de a nevében minden esetben jelezzük, hogy a 207-es, 210-es vagy mindegyikhez megfelel. Erre érdemes figyelni. A legegyszerűbben és leggyorsabban a keresővel találhatod meg a kívánt egységet, csak kezd el gépelni, hogy “Babetta 207…..”.

Neked milyen típusú Babettád van?

Válassz a fenti két kategória közül vagy használd a keresőt! Ha pedig csak véletlenül keveredtél ide, mert valamilyen más típusú motorod van, akkor ajánlom figyelmedbe a motor alkatrész kategóriánkat.

Babetta webshop

Ha elbizonytalanodtál, akkor keress minket bátran az alábbi elérhetőségek valamelyikén:

Nyitvatartás:

  • Hétfőn: 9:00 – 13:00-ig
  • Keddtől – Péntekig: 9:00 – 16:00-ig
  • Szombaton: 9:00 – 12:00-ig

A webshopunk viszont hétfőtől péntekig 0:00-tól 24:00-ig nyitva tart! Rendelj online kényelmesen és pikk pakk elszállítjuk Neked a csomagot, akár INGYEN!

Tovább